MENTAAL STERK

Mentale training
voor zangers, musici en performers

In deze training leer je de tools en technieken uit de Sport- en Prestatiepsychologie, die voor performers het meest effectief zijn.

Wil jij het beste uit jezelf halen? Ben jij er klaar voor om je dromen waar te maken? Wil je mentaal sterk en weerbaar zijn? Wil je nóg meer genieten van jouw talent? Dan is de individuele training Mentaal sterk wat voor jou.

Wat

Train je mentale vaardigheden en haal het beste uit jezelf.

Wanneer

Kies zelf de startdatum bij je aanmelding.

Waar

De online leeromgeving van Stalen Zenuwen.

 

Mentaal sterk is de individuele training voor zangers, musici en andere performers die hun prestaties en spelplezier willen verbeteren, door aan de mentale kant te werken. In deze mentale training leer je de vaardigheden en technieken uit de Sport- en Prestatiepsychologie, die voor performers het meest effectief zijn. Hierdoor zul je je talent optimaal ontwikkelen én kun je het beste van jezelf laten zien op de belangrijke momenten.

Elke week ga je in de digitale leeromgeving aan de slag met nieuwe uitleg en oefeningen. In de maandelijkse 1-op-1 sessies gaan we nog dieper op de zaken in en zorgen we ervoor dat jij hetgeen je in de online modules hebt geleerd, ook echt in de praktijk kunt toepassen.

Welke mentale vaardigheden leer je in deze training?

In deze training train je de sportpsychologische vaardigheden die voor muzikanten het meest effectief zijn. Je leert:

 • Doelen stellen
 • Motivatie
 • Spanning reguleren
 • Omgaan met emoties
 • Focus & concentratie
 • Flow
 • Visualiseren
399
,-
Investering (excl. btw)
0
weken
Lengte

Na het volgen van deze training...

 • haal jij het beste uit jezelf.
 • ben je mentaal weerbaar.
 • zul je je talenten optimaal ontwikkelen.
 • kun je goed omgaan met tegenslagen en uitdagingen.
 • heb je betere focus en concentratie.
 • kun je optimaal presteren op belangrijke momenten.

JA, DIT WIL IK!

Over de trainer

Patricia is artiestenpsycholoog en prestatiepsycholoog, MSc. Haar grote passies zijn muziek en anderen helpen het beste uit zichzelf te halen. Daarom heeft ze zich gespecialiseerd in de begeleiding van zangers, muzikanten en andere performers.

"Topsporters weten het al jaren: om op de toppen van je kunnen te presteren, is het belangrijk je mind te trainen. Dit geldt ook voor performers, zoals muzikanten en andere artiesten. Gedurende en na mijn opleiding in sport- en prestatiepsychologie (Universiteit van Amsterdam, Tilburg University en La Trobe University, Melbourne) heb ik me daarom gespecialiseerd in prestatiepsychologie voor artiesten. Daarnaast maak ik zelf muziek en sta ik regelmatig op het podium."

 

Investering

Normaal zou je voor een 1-op-1 traject van 14 weken €665 betalen. Kosten voor deze training bedragen slechts 665 399,- excl. btw. Je kunt betalen met iDeal of Bancontact.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Zanger
"Ik heb deze training gedaan als voorbereiding op mijn eindexamenconcert en het heeft een enorm verschil gemaakt! Ik ben nu heel tevreden over hoe ik er stond en hoe het ging, totaal anders dan tijdens mijn andere examens en optredens."

Wat

Train je mentale vaardigheden en haal het beste uit jezelf.

Wanneer

Kies zelf de startdatum bij je aanmelding.

Waar

De online leeromgeving van Stalen Zenuwen.

Your mind is your greatest power. Use it well.