MENTAAL STERK

Persoonlijke training
voor zangers, musici en performers

In deze training leer je de tools en technieken uit de Sport- en Prestatiepsychologie, die voor performers het meest effectief zijn.

Wil jij het beste uit jezelf halen? Ben jij er klaar voor om je dromen waar te maken? Wil je mentaal sterk en weerbaar zijn? Wil je nóg meer genieten van jouw talent? Dan is de individuele training Mentaal sterk wat voor jou.

Na het volgen van deze training...

... haal jij het beste uit jezelf.
... zul je je talenten optimaal ontwikkelen.
... kun je goed omgaan met tegenslagen en uitdagingen.
... heb je betere focus en concentratie.
... kun je optimaal presteren op belangrijke momenten.
... kun je je ambities waarmaken.

Over de trainer

Patricia is artiestenpsycholoog en prestatiepsycholoog, MSc. Haar grote passies zijn muziek en anderen helpen het beste uit zichzelf te halen. Daarom heeft ze zich gespecialiseerd in de begeleiding van zangers, muzikanten en andere performers.

"Topsporters weten het al jaren: om op de toppen van je kunnen te presteren, is het belangrijk je mind te trainen. Dit geldt ook voor performers, zoals muzikanten en andere artiesten. Gedurende en na mijn opleiding in sport- en prestatiepsychologie (Universiteit van Amsterdam, Tilburg University en La Trobe University, Melbourne) heb ik me daarom gespecialiseerd in prestatiepsychologie voor artiesten. Daarnaast maak ik zelf muziek en sta ik regelmatig op het podium."

Wie, hoe & waar?

Mentaal sterk is de individuele training voor zangers, musici en andere performers. In deze training leer je de vaardigheden en technieken uit de Sport- en Prestatiepsychologie, die voor performers het meest effectief zijn. Hierdoor zul je je talent optimaal ontwikkelen én kun je het beste van jezelf laten zien op de belangrijke momenten.

Dit doen we in 6 sessies. Om de week zien we elkaar voor een persoonlijk consult, in de praktijkruimte van Stalen Zenuwen of op locatie.

Investering?

Normaal zou je voor 6 individuele consulten €450 betalen. Kosten voor deze training bedragen slechts €379. Dit is inclusief btw en materiaal.

Meld je nu aan:

JA, IK WIL MENTAAL STERK WORDEN!


* Voor studenten (conservatorium of Hogeschool voor de Kunsten) geldt een gereduceerd tarief, op vertoon van een geldig bewijs van inschrijving.

Startdatum en locatie van de training worden in overleg met jou bepaald. Aanmelden kan via dit formulier. Heb je nog vragen? Of volg je liever een traject op maat? Neem gerust contact op.

Your mind is your greatest power. Use it well.