ONDERNEMEN MET STALEN ZENUWEN

Business coaching voor muzikanten

Muzikaal ondernemerschap is heel belangrijk, maar ook zeker uitdagend. Als muzikant is het belangrijk om stalen zenuwen te hebben. Niet alleen op het podium, maar ook binnen je bedrijf. Het is belangrijk om goed te kunnen omgaan met alle omstandigheden, ook wanneer die niet ideaal zijn. Om ook in die situaties het beste uit jezelf en uit je bedrijf te kunnen halen. Of je nu muzikant en zzp’er bent of een heel team om je heen hebt dat van jou afhankelijk is.

In het muzikaal ondernemen is het belangrijk om te blijven ontwikkelen en om goed te kunnen reageren op veranderingen. Weerbaarheid als ondernemer is nu, in de stressvolle prestatiemaatschappij waar we in leven, relevanter dan ooit. Hoe blijf je als muzikant meer geld verdienen? Hoe blijf je dicht bij je idealen? Wat houdt je tegen om te doen wat je altijd al had willen doen? Hoe ga je om met een team van mensen die allemaal van jou en jouw shows afhankelijk zijn? En hoe blijf je ondertussen lekker in je vel zitten?

In coaching voor muzikaal ondernemerschap kunnen we o.a. aan de volgende zaken werken:
– Doelen stellen én behalen
– Verdienmodellen
– Mentale blokkades doorbreken
– Jezelf durven promoten
– Omgaan met social media stress
– Mentaal weerbaar worden als ondernemer
– Je business optimaliseren, zodat je meer verdient in minder tijd

 

“Dit is de eerste keer dat ik door coaching écht stappen heb gezet. Ongelofelijk dat ik nu als muzikant mijn geld verdien.”
– Toetsenist

Wat

Coaching voor muzikaal ondernemers

Wanneer

Kies zelf de startdatum bij je aanmelding.

Waar

De online praktijkruimte van Stalen Zenuwen.

Bij Stalen Zenuwen helpen we jou om je doelen te bereiken, met mentale begeleiding en businesscoaching. We brengen in kaart waar jouw uitdagingen liggen en gaan aan de slag met vaardigheden die voor jou geschikt zijn. Wil jij ondernemen met Stalen Zenuwen?

Deze coaching is speciaal voor muzikaal ondernemers. Voor artiesten die het beste uit zichzelf én hun business willen halen.

“Ik ben echt anders gaan kijken. Ik krijg nu meer boekingen én ik verdien een stuk meer per boeking!”
– DJ

Over de coach

Patricia is artiesten- & prestatiepsycholoog en ondernemer. Haar grote passies zijn muziek en anderen helpen het beste uit zichzelf te halen. Daarom heeft ze zich gespecialiseerd in de begeleiding van zangers, muzikanten en andere performers. Door jarenlange ervaring met de begeleiding van muzikanten, begrijpt ze het wereldje en het soort mensen in de muziekindustrie.

Patricia is bijzonder geïnteresseerd in thema’s als ondernemerschap, motivatie, doelen stellen en productiviteit. Steeds vaker helpt ze musici niet alleen bij het krijgen van stalen zenuwen op het podium, maar ook in het ondernemen.

Beginnende muzikaal ondernemers maakt ze wegwijs in het ondernemerschap en helpt ze snel stappen te maken. Met praktische tips, maar ook door mentale coaching en begeleiding.
Meer ervaren muzikaal ondernemers helpt ze met het doorbreken van mentale blokkades, het omgaan met onzekerheden en het zetten van stappen die ze misschien al lang hebben uitgesteld. Ook mentaal fit en gelukkig blijven op momenten van succes en momenten van tegenslag is een thema wat regelmatig voorbij komt, net als voorkomen en oplossen van burn-out klachten.

 

“Patricia weet echt de juiste vragen te stellen.”
– Componist

Klaar om de volgende stap te zetten?

Dit krijg je bij een traject op maat:

✓ 1-op-1 begeleiding

Bij een traject op maat (minimaal 6 sessies) krijg jij individuele begeleiding van jouw coach. We zien elkaar eens in de 2 weken voor een 1-op-1 consult. De consulten kunnen op verschillende plekken plaatsvinden: (1) online, je krijgt dan coaching via veilig videobellen; (2) in Tilburg, op één van de locaties van Stalen Zenuwen; of (3) bij jou op locatie, alleen in overleg. Daarnaast kun je me altijd bellen of mailen, ik sta voor je klaar!.

✓ Online leeromgeving 

In de online leeromgeving vind je extra tools en die jou helpen om van jouw muzikale onderneming een succes te maken. Denk aan: werkbladen om jouw doelgroep te onderzoeken, oefeningen om je productiviteit te verhogen, online modules over geld verdienen, etc.

✓ Testen

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, starten we een traject op maat met een uitgebreide intake. We houden een intakegesprek en je vult een intakeformulier in, waar ook een aantal testen zijn opgenomen uit de prestatiepsychologie. Op die manier onderzoeken we jouw situatie, brengen we in kaart waar jouw uitdagingen liggen én komen we erachter welke tools die high performers in sport, muziek en business gebruiken om het beste uit zichzelf te halen jij nodig hebt. Op die manier kunnen werken we aan dingen die jij écht nodig hebt en haal je zo veel mogelijk waarde uit de coaching.

“Ik heb enorm veel aan de coaching. Al na 2 sessies merkte ik verschil. Ik had voorheen echt last van de strakke deadlines, veel vliegen voor shows en nachten in de studio. Nu kan ik daar veel beter mee omgaan en voel ik me een stuk fitter.”
– Producer

Mogelijkheden

Geschikt als sparringsessie of voor een specifiek, snel op te lossen, probleem

Eenmalige coaching

115,- per sessie

Eenmalig een persoonlijk consult (enkele of dubbele sessie)
115,- per sessie
excl. btw

Boek échte resultaten!

Coachingstraject op maat

115 95,- per sessie

✓ Om de week een persoonlijk consult
✓ Online leeromgeving met extra tools en oefeningen
✓ Altijd de mogelijkheid tot extra contact tussen de afspraken
115 95,- per sessie
excl. btw

“Get further faster in the music business.”