ONDERNEMEN MET STALEN ZENUWEN

Business coaching voor muzikanten

Muzikaal ondernemerschap is heel belangrijk, maar ook zeker uitdagend. Als muzikant is het belangrijk om stalen zenuwen te hebben. Niet alleen op het podium, maar ook binnen je bedrijf. Het is belangrijk om goed te kunnen omgaan met alle omstandigheden, ook wanneer die niet ideaal zijn. Om ook in die situaties het beste uit jezelf en uit je bedrijf te kunnen halen. Of je nu muzikant en zzp’er bent of een heel team om je heen hebt dat van jou afhankelijk is.

In het muzikaal ondernemen is het belangrijk om te blijven ontwikkelen en om goed te kunnen reageren op veranderingen. Weerbaarheid als ondernemer is nu, in de stressvolle prestatiemaatschappij waar we in leven, relevanter dan ooit. Hoe blijf je als muzikant meer geld verdienen? Hoe blijf je dicht bij je idealen? Wat houdt je tegen om te doen wat je altijd al had willen doen? Hoe ga je om met een team van mensen die allemaal van jou en jouw shows afhankelijk zijn? En hoe blijf je ondertussen lekker in je vel zitten?

In coaching voor muzikaal ondernemerschap kunnen we o.a. aan de volgende zaken werken:
– Doelen stellen én behalen
– Verdienmodellen
– Mentale blokkades doorbreken
– Jezelf durven promoten
– Omgaan met social media stress
– Mentaal weerbaar worden als ondernemer
– Je business optimaliseren, zodat je meer verdient in minder tijd

Wat

Coaching voor muzikaal ondernemers

Wanneer

Kies zelf de startdatum bij je aanmelding.

Waar

De online praktijkruimte van Stalen Zenuwen.

Bij Stalen Zenuwen helpen we jou om je doelen te bereiken, met mentale begeleiding en businesscoaching. We brengen in kaart waar jouw uitdagingen liggen en gaan aan de slag met vaardigheden die voor jou geschikt zijn. Wil jij ondernemen met Stalen Zenuwen? Deze coaching is speciaal voor muzikaal ondernemers. Voor artiesten die het beste uit zichzelf én hun business willen halen.

 

Over de coach

Patricia is artiesten- & prestatiepsycholoog en ondernemer. Haar grote passies zijn muziek en anderen helpen het beste uit zichzelf te halen. Daarom heeft ze zich gespecialiseerd in de begeleiding van zangers, muzikanten en andere performers.

Patricia is bijzonder geïnteresseerd in thema’s als ondernemerschap, motivatie, doelen stellen en productiviteit. Steeds vaker helpt ze musici niet alleen bij het krijgen van stalen zenuwen op het podium, maar ook in het ondernemen.

Beginnende muzikaal ondernemers maakt ze wegwijs in het ondernemerschap en helpt ze snel stappen te maken. Met praktische tips, maar ook door mentale coaching en begeleiding.
Meer ervaren muzikaal ondernemers helpt ze met het doorbreken van mentale blokkades, het omgaan met onzekerheden en het zetten van stappen die ze misschien al lang hebben uitgesteld. Ook mentaal fit en gelukkig blijven op momenten van succes en momenten van tegenslag is een thema wat regelmatig voorbij komt.

“Get further faster in the music business.”

Mogelijkheden

Zeer geschikt als sparringsessie of voor een specifiek, snel op te lossen, probleem

Eenmalige coaching

115,- per sessie

Eenmalig een persoonlijk consult (enkele of dubbele sessie)
115,- per sessie
excl. btw

Boek échte resultaten!

Tweewekelijkse coaching

115 95,- per sessie

Om de week een persoonlijk consult
Online leeromgeving met extra tools en oefeningen
Altijd de mogelijkheid tot extra contact tussen de afspraken
115 95,- per sessie
excl. btw