Online trainingen

Bij Stalen Zenuwen is het mogelijk om online trainingen te volgen, die speciaal ontwikkeld zijn voor zangers, musici en andere artiesten. Je gaat aan de slag met tools uit de artiesten- en prestatiepsychologie, zodat je mentaal sterk wordt, je zelfvertrouwen laat groeien, je talenten ontwikkelt of je podiumangst overwint. Deze trainingen zijn volledig online te volgen en bestaan uit een combinatie van online lessen, oefeningen en 1-op-1 consulten met jouw coach via veilig videobellen.

Stalen Zenuwen biedt deze online trainingen aan. Klik op de naam van de training voor meer info.

MENTAAL STERK

Mentale vaardighedentraining 

 
JE ZENUWEN DE BAAS

Podiumangst training

 

Werkwijze:

In deze trainingen volgen we een vast programma. Gedurende 3 maanden krijg je les in de online leeromgeving. Elke week staan er oefeningen, uitleg, video’s of opdrachten voor je klaar. Ook krijg je maandelijks 1-op-1 coaching, zodat jij alles uit de training kunt halen!

“Ik heb heel veel uit de cursus gehaald. Ik dacht ook regelmatig: waarom heb ik dit niet op school geleerd?” – conservatoriumstudent/zang; training: Je zenuwen de baas!

Aanmelden:

Klik hier om je aan te melden. Vermeld de naam van de online training bij Opmerkingen.

Startdatum:

Na betaling word je gevraagd de eerste sessie en tevens startdatum van de training in te plannen via het online boekingssysteem. Doorgaans kun je binnen 2 weken starten. Wil je exact weten wanneer je terecht kunt? Klik hier om de beschikbare startdata te bekijken in de online agenda.

“Mijn tentamen ging echt goed, ik ben er nu ook echt trots op. Dat heb ik helemaal aan jou te danken.” – conservatoriumstudent/saxofoon; training: Mentaal Sterk

Toegang tot de online modules:

De modules komen stapsgewijs beschikbaar in de online leeromgeving van Stalen Zenuwen. In de week van de door jou gekozen startdatum, ontvang je op maandag een uitnodigingsmail (met toegangslink) voor de online leeromgeving.

Locatie individuele sessies / 1-op-1 coaching: 

De individuele sessies kunnen plaatsvinden via veilig videobellen of in de praktijkruimte van Stalen Zenuwen in Tilburg. Wil je de training volgen op een andere locatie? Neem dan contact op via patricia@stalen-zenuwen.nl

Lees meer over de training MENTAAL STERK of de podiumangst training JE ZENUWEN DE BAAS.

“Ik vind het heel fijn dat er 1-op-1 coaching bij de training zit. Dit geeft een stok achter de deur om bezig te blijven met de training, maar het geeft vooral ook meer diepgang. Patricia stelt de juiste vragen en helpt me met hoe ik alles kan toepassen in mijn specifieke situatie. Dit is zo veel waard!” – uitvoerend muzikant & muziekdocent; training: Je zenuwen de baas!

Mogelijkheid voor intensievere begeleiding / meer 1-op-1 coaching: 

Bij de online trainingen krijg je maandelijks individuele coaching. Wil jij graag meer 1-op-1 begeleiding? Dan kun je ervoor kiezen om de training te volgen met intensievere begeleiding. Kies jij voor een training met intensieve begeleiding, dan hebben we een 1-op-1 kick-off, zien we elkaar gedurende de training om de week (i.p.v. maandelijks) en plannen we ongeveer 2 maanden na afloop een opfris-sessie. Je houdt dan ook tot die tijd toegang tot de online leeromgeving. Ook heb je tussendoor alle mogelijkheid om vragen te stellen per mail/chat. Meld je hier aan voor de online training met intensieve begeleiding.

“Het was het zo waard om extra coaching te krijgen!” – zanger

Mogelijkheden voor maatwerk?

De inhoud en volgorde van de training staat vast. In de maandelijkse 1-op-1 coaching gaan we specifiek in op hoe e.e.a. in jouw persoonlijke situatie is en werken we aan het écht toepassen van hetgeen je in de online modules hebt geleerd. Wil je meer vrijheid, dan is een traject op maat wellicht iets voor jou.
Op verzoek is het mogelijk om extra 1-op-1 coaching te boeken bij de bij de online trainingen.

Kies jij voor de de online training MENTAAL STERK of voor de TRAINING PODIUMANGST: JE ZENUWEN DE BAAS?