ONLINE TRAININGEN

Bij Stalen Zenuwen is het mogelijk om online trainingen te volgen, die speciaal ontwikkeld zijn voor zangers, musici en andere artiesten. Je gaat aan de slag met tools uit de artiesten- en prestatiepsychologie, zodat je mentaal sterk wordt, je zelfvertrouwen laat groeien, je talenten ontwikkelt of je podiumangst overwint. Deze trainingen zijn volledig online te volgen en bestaan uit een combinatie van online lessen, oefeningen en persoonlijke begeleiding van jouw coach.

Stalen Zenuwen biedt momenteel de volgende online trainingen aan. Klik op de naam van de training voor meer info.

“Ik heb heel veel uit de cursus gehaald. Ik dacht ook steeds: waarom heb ik dit niet op school geleerd?” – conservatoriumstudent/zang; training: Je zenuwen de baas!

“Mijn tentamen ging echt goed, ik ben er nu ook echt trots op. Dat heb ik helemaal aan jou te danken.” – conservatoriumstudent/saxofoon; training: Mentaal Sterk

Hoe krijg ik toegang tot de online cursus?

Je krijgt een persoonlijk account voor de online online leeromgeving van Stalen Zenuwen. Hier komen de modules stapsgewijs beschikbaar. Uiterlijk 1 werkdag na aanmelding ontvang je de inloggegevens voor jouw account. Je houdt een jaar toegang.

Lees meer over de training MENTAAL STERK of de podiumangst training JE ZENUWEN DE BAAS.

“Ik vind het heel fijn dat er 1-op-1 coaching bij de training zit. Dit geeft een stok achter de deur om bezig te blijven met de training, maar het geeft vooral ook meer diepgang. Patricia stelt de juiste vragen en helpt me met hoe ik alles kan toepassen in mijn specifieke situatie. Dit is zo veel waard!” – uitvoerend muzikant & muziekdocent; training: Je zenuwen de baas!

Mogelijkheid voor meer (of minder) 1-op-1 coaching: 

Bij alle online trainingen kun je kiezen voor 3 opties:

  • zonder begeleiding (ga solo)
  • maandelijkse coaching (ga voor succes)
  • tweewekelijkse coaching en dagelijkse ondersteuning (ga pro)

Kies jij voor de de online training MENTAAL STERK of voor de TRAINING PODIUMANGST: JE ZENUWEN DE BAAS?

“Het was zo waardevol om persoonlijke begeleiding te krijgen!” – zanger

Zijn er mogelijkheden voor maatwerk?

De inhoud en volgorde van de online trainingen staat vast. In de maandelijkse 1-op-1 coaching gaan we specifiek in op hoe e.e.a. in jouw persoonlijke situatie is en werken we aan het écht toepassen van hetgeen je in de online modules hebt geleerd. Wil je meer vrijheid, dan is een traject op maat wellicht iets voor jou. Daarin hebben we alle ruimte voor maatwerk.

Twijfel je? Klik op de button onderaan deze pagina en plan een gratis gesprek, dan onderzoeken we samen of een online training iets voor jou is!