MENTAL SKILLS

Training & coaching voor producers en DJ’s

Lukt het niet om je tracks af te maken? Heb je geen inspiratie? Klinkt je muziek niet zoals je wilt? Krijg je geen reactie van labels?

Naast technische vaardigheden zijn muzikale en mentale vaardigheden van essentieel belang. Al weet je alles van synthese, mixen en masteren, als je geen creatief idee hebt zul je mensen niet kunnen bereiken met jouw muziek. In deze training leer je de tools en technieken uit de Sport- en Prestatiepsychologie, die voor dj's en producers het meest effectief zijn gebleken in het verbeteren van creativiteit en prestaties.

Wil jij het meeste uit jezelf halen? Wil je een betere workflow ontwikkelen? Wil je je creativiteit een boost geven? Wil je je dromen uit laten komen? Wil je plezier (her)vinden in het musiceren? Wil je je talent ontwikkelen? Dan is mentale training voor producers wat voor jou.

Na het volgen van de mentale training...

... ben je een stap dichter bij het verwezenlijken van jouw dromen.
... ontwikkel je jezelf als artiest.
... maak je meer muziek af in minder tijd.
... creëer je momentum voor jezelf en kom je makkelijker in een flow.
... krijg je nog meer plezier in het maken van muziek.
... kan je omgaan met verwachtingen en druk.
... vergroot jij je productiviteit als producer.

Wie, hoe & waar?

Deze training is speciaal voor dj's en producers en wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Een consult kan plaatsvinden in de praktijkruimte van Stalen Zenuwen of op locatie.

Bij Stalen Zenuwen helpen we jou om je doelen te bereiken. We brengen in kaart waar jouw uitdagingen liggen en gaan aan de slag met vaardigheden die voor jou geschikt zijn. Hierbij combineren we praktische oefeningen met bewezen technieken uit de Sport- en Prestatiepsychologie en musicologie. Zo zorgen wij er samen voor dat jij optimaal gaat presteren!

Train je mind en maak je dromen waar!

Meld je direct aan of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Alle aanvragen worden vertrouwelijk en conform de beroepscode van het NIP behandeld.
De algemene voorwaarden zijn hier te lezen.

"THE MAIN THING IS TO UP MY GAME AT EVERY POSSIBLE TURN, WITHOUT COMPROMISE."

- Nicky Romero