HAPPY MIND, HAPPY LIFE

Online training met persoonlijke begeleiding

 

Vind jij het fijn om gelukkig te zijn? Wil jij graag lekker in je vel zitten? Minder last van stress? Meer zelfvertrouwen? Wil je genieten van het leven? Dan is de training Happy mind, happy life wat voor jou.

Ja, dit is iets voor mij!

Deze training is in ontwikkeling. Laat je e-mail hier achter en ben als eerste op de hoogte van de lancering!

 

Wat

Train je mind, pas je gedrag aan en voel je geluk groeien.

Wanneer

Binnenkort beschikbaar.

Waar

De online praktijkruimte van Stalen Zenuwen.

 

Happy mind, happy life is een online training voor zangers, musici en andere performers. In deze mentale training train je je mind voor geluk en werk je aan het ontwikkelen van nieuwe gewoonten die jouw geluk versterken.

3 maanden lang krijg je elke week nieuwe uitleg en oefeningen in de digitale leeromgeving. Bovendien krijg je elke maand een persoonlijk, individueel consult. Ook krijg je elke dag hulp op basis van jouw persoonlijke situatie.

Na het volgen van deze training…

… heb je inzicht in waar jij echt gelukkig van wordt.
… kun je genieten van het musiceren.
… sta je vol vertrouwen in het leven.
… heb je gezondere leefgewoontes.
… ben je mentaal fitter.
… kun jij je beste leven leiden!

 

Over de trainer

Patricia is prestatiepsycholoog. Haar grote passies zijn muziek en anderen helpen het beste uit zichzelf te halen. Daarom heeft ze zich gespecialiseerd in de begeleiding van zangers, muzikanten en andere performers.

“Geluk is zo prachtig! En het mooiste is nog dat je er zelf invloed op hebt! Een groot deel van je geluk wordt bepaald door jouw gedrag. Door dingen die je heel bewust kunt doen of waar je automatische gewoonten van kunt maken. Het lijkt soms wel alsof onze omgeving en omstandigheden bepalen hoe we ons voelen, maar wist je dat je jouw gedrag wel 4x zo veel invloed heeft op jouw geluk als je omgeving? Het trainen van je mind en gedrag kan je geluk enorm versterken! Zelf merk ik dat het een enorm verschil maakt om hier bewust mee bezig te zijn. Dit probeer ik daarom ook elke dag te doen. Happy mind, happy life!”

 

MELD JE AAN VOOR DEZE TRAINING

Deze training is in ontwikkeling. Laat je e-mail hier achter en ben als eerste op de hoogte van de lancering!

 

Your mind is your greatest power. Use it well.