EFFECTIEF STUDEREN

Persoonlijke training
voor zangers en musici

Lukt het je maar niet om alles goed te oefenen? Heb je het gevoel dat je te weinig tijd hebt? Ben je urenlang bezig met studeren, maar boek je maar weinig vooruitgang? Ben je bang dat je nooit genoeg trainingsuren kunt maken? Gaat het leren van nieuwe dingen niet snel genoeg? Heb je moeite met het onthouden van teksten? Studeer je je suf op bepaalde muziekstukken, maar vergeet je ze toch wanneer je op het podium staat?

Beter worden, nieuwe dingen leren en je talenten ontwikkelen kost tijd en moeite. Het is niet alleen belangrijk om voldoende uren te maken, maar vooral ook om je tijd goed te gebruiken. Om op de juiste manier te oefenen. Om effectief te oefenen.

Wil jij leren effectief te studeren? Wil je je tijd beter gebruiken? Wil je op stressvolle momenten kunnen ophalen wat je hebt ingestudeerd? Dan is de individuele training Effectief studeren wat voor jou.

Wat

Leer effectiever studeren en ontwikkel je talenten sneller.

Wanneer

Startdatum wordt in overleg met jou bepaald.

Waar

De praktijkruimte van Stalen Zenuwen (Tilburg / Utrecht) of op locatie.

 

Effectief studeren is een individuele training voor zangers, musici en andere performers. In deze persoonlijke training leer je op een goede en effectieve manier muziek oefenen. Hierdoor zul je je talent optimaal ontwikkelen, krijg je meer gedaan in minder tijd én zul het zó goed beheersen dat je het ook op stressvolle momenten kunt laten zien.

Dit doen we in 6 sessies. Elke sessie maak je kennis met een ander thema. Om de week zien we elkaar voor een persoonlijk consult, in de praktijkruimte van Stalen Zenuwen (in Tilburg of Utrecht) of op locatie  (in overleg, mogelijk worden hiervoor reiskosten en -tijd gerekend).

399
,-
Investering (incl. btw)
0
weken
Lengte

Na het volgen van deze training...

  • kun je effectief studeren.
  • weet je hoe je je studietijd het beste kunt indelen.
  • heb je effectieve oefenroutine.
  • krijg je in minder tijd meer gedaan.
  • weet je op stressvolle momenten nog wat je hebt ingestudeerd.
  • kun je sneller nieuwe dingen leren.
  • heb je de tools om je talenten optimaal te ontwikkelen.

JA, DIT WIL IK!

 

Over de trainer

Patricia is artiestenpsycholoog en prestatiepsycholoog, MSc. Haar grote passies zijn muziek en anderen helpen het beste uit zichzelf te halen. Daarom heeft ze zich gespecialiseerd in de begeleiding van zangers, muzikanten en andere performers.

"Ik zag om me heen dat veel muzikanten, onder wie conservatoriumstudenten, bij het studeren tegen problemen aanlopen. Bijvoorbeeld dat ze eindeloos studeren, maar toch niet veel verder komen. Wist je dat heel veel muzikanten hier last van hebben? Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat veel musici onvoldoende metacognitieve vaardigheden hebben over muziek studeren. Dat wil zeggen dat ze niet goed weten hoe ze het beste muziek kunnen oefenen. Om dit op te lossen, problemen te voorkomen én talentontwikkeling te bevorderen, heb ik de training Effectief studeren ontwikkeld."

Investering

Normaal zou je voor 6 individuele consulten €474 betalen. Kosten voor deze training bedragen slechts 474 399,-. Dit is inclusief btw en materiaal. Je kunt betalen met iDeal of Bancontact.

 

* Voor studenten (conservatorium of Hogeschool voor de Kunsten) geldt een gereduceerd tarief, op vertoon van een geldig bewijs van inschrijving. Gebruik bij aanmelding de code student. Voor aanvang van de training dient een geldig bewijs van inschrijving getoond te worden.

Startdatum en locatie van de training worden in overleg met jou bepaald. Aanmelden kan via deze pagina. Heb je nog vragen? Of volg je liever een traject op maat? Neem gerust contact op.

 

Wat

Leer effectiever studeren en ontwikkel je talenten sneller.

Wanneer

Startdatum wordt in overleg met jou bepaald.

Waar

De praktijkruimte van Stalen Zenuwen (Tilburg / Utrecht) of op locatie.

"The difference between ordinary and extraordinary is practice."

Vladimir Horowitz (pianist)