EFFECTIEF STUDEREN

Persoonlijke training
voor zangers en musici

Lukt het je maar niet om alles goed te oefenen? Heb je het gevoel dat je te weinig tijd hebt? Ben je urenlang bezig met studeren, maar boek je maar weinig vooruitgang? Ben je bang dat je nooit genoeg trainingsuren kunt maken? Gaat het leren van nieuwe dingen niet snel genoeg? Heb je moeite met het onthouden van teksten? Studeer je je suf op bepaalde muziekstukken, maar vergeet je ze toch wanneer je op het podium staat?

Beter worden, nieuwe dingen leren en je talenten ontwikkelen kost tijd en moeite. Het is niet alleen belangrijk om voldoende uren te maken, maar vooral ook om je tijd goed te gebruiken. Om op de juiste manier te oefenen. Om effectief te oefenen.

Wil jij leren effectief te studeren? Wil je je tijd beter gebruiken? Wil je op stressvolle momenten kunnen ophalen wat je hebt ingestudeerd? Dan is de individuele training Effectief studeren wat voor jou.

Ja, dit is iets voor mij!

De nieuwe versie van deze training wordt medio 2024 gelanceerd. Laat je e-mail hier achter, ben als eerste op de hoogte en krijg een mooi lanceringsaanbood!

Wat

Leer effectiever studeren en ontwikkel je talenten sneller.

Wanneer

Kies zelf de startdatum bij je aanmelding.

Waar

De online leeromgeving van Stalen Zenuwen.

 

Effectief studeren is een online training voor zangers, musici en andere performers. In deze persoonlijke training leer je op een goede en effectieve manier muziek oefenen. Elke week krijg je in de digitale leeromgeving nieuwe uitleg en oefeningen. Hierdoor zul je je talent optimaal ontwikkelen, krijg je meer gedaan in minder tijd én zul je alles wat je hebt ingestudeerd zó goed beheersen dat je het ook op stressvolle momenten kunt laten zien.

Na het volgen van deze training...

  • kun je effectief studeren.
  • weet je hoe je je studietijd het beste kunt indelen.
  • heb je effectieve oefenroutine.
  • krijg je in minder tijd meer gedaan.
  • weet je op stressvolle momenten nog wat je hebt ingestudeerd.
  • kun je sneller nieuwe dingen leren.
  • heb je de tools om je talenten optimaal te ontwikkelen.

 

Over de trainer

Patricia is artiestenpsycholoog en prestatiepsycholoog, MSc. Haar grote passies zijn muziek en anderen helpen het beste uit zichzelf te halen. Daarom heeft ze zich gespecialiseerd in de begeleiding van zangers, muzikanten en andere performers.

"Ik zag om me heen dat veel muzikanten, onder wie conservatoriumstudenten, bij het studeren tegen problemen aanlopen. Bijvoorbeeld dat ze eindeloos studeren, maar toch niet veel verder komen. Wist je dat heel veel muzikanten hier last van hebben? Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat veel musici onvoldoende metacognitieve vaardigheden hebben over muziek studeren. Dat wil zeggen dat ze niet goed weten hoe ze het beste muziek kunnen oefenen. Om dit op te lossen, problemen te voorkomen én talentontwikkeling te bevorderen, heb ik de training Effectief studeren ontwikkeld."

Wat

Leer effectiever studeren en ontwikkel je talenten sneller.

Wanneer

Kies zelf de startdatum bij je aanmelding.

Waar

De online leeromgeving van Stalen Zenuwen.
MELD JE AAN VOOR DEZE TRAINING

De nieuwe versie van deze training wordt medio 2024 gelanceerd. Laat je e-mail hier achter, ben als eerste op de hoogte en krijg een mooi lanceringsaanbod!

"The difference between ordinary and extraordinary is practice."

Vladimir Horowitz (pianist)