HET STALEN ZENUWEN TEAM

Dit team doet er alles om jou te helpen het beste uit jezelf te halen, zowel tijdens het creëren van muziek als op het podium. Want anderen helpen het beste uit zichzelf te halen, dat is toch het mooiste wat er is?!

Patricia Hermans

Sport- & Prestatiepsycholoog, MSc; Artiestenpsycholoog; Oprichter van Stalen Zenuwen
Hoi! Ik ben Patricia Hermans. Van jongs af aan heb ik veel gezongen, tot ik last kreeg van podiumangst. Door kennis en technieken uit de sport- en prestatiepsychologie toe te passen, heb ik mijn podiumangst overwonnen. Het is zo geweldig om weer volledig te kunnen genieten van het optreden! Ik kan nu weer vrij zingen, performen én het beste uit mezelf halen! Graag deel ik deze kennis en tools met jou, zodat jij hier ook van kunt profiteren.

Koen van Dalfsen

Prestatiepsycholoog i.o.
Hey, Ik ben Koen van Dalfsen. Ik bied handvatten aan om te presteren onder druk en je creativiteit te bevorderen. Zo help ik je het meeste uit jezelf te halen. Ik studeer de masters Sport- en Prestatiepsychologie en Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. In mijn vrije tijd maak ik elektronische muziek en draai zo nu dan op een feest.