Onderzoek naar de mentale aspecten van het artiestenbestaan

Omdat ik musici en andere podiumkunstenaars graag zo goed mogelijk wil helpen, doe ik samen met Marjolein Koetsier onderzoek naar de mentale aspecten van het artiestenvak. Hiervoor heb ik een enquête opgezet. Wil jij ons helpen door de enquête in te vullen?

De geschatte invultijd bedraagt slechts 10-15 min. Alle gegevens worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt. De vragen gaan o.a. over waar artiesten tegenaan lopen én welke vaardigheden gebruikt worden om het beste uit jezelf te halen. Met jouw hulp kunnen wij musici en andere podiumkunstenaars voortaan nog beter helpen, zodat zij zonder problemen hun vak kunnen uitvoeren en optimaal kunnen genieten.

Als dank voor jouw waardevolle input, krijg je van ons de training VanzelfSprekend Zonder Zenuwen cadeau. Deze 4-delige online training, vol met nuttige oefeningen, ontvang je direct na het invullen de enquête.

Deelname aan dit onderzoek is niet meer mogelijk. 

Hartelijk dank voor je hulp!

Marjolein Koetsier & Patricia Hermans


**UPDATE**

Graag wil ik iedereen bedanken voor het invullen en delen van deze oproep! De vragenlijst is door 92 podiumkunstenaars ingevuld en alle data is verwerkt. Voor verschillende veelvoorkomende situaties werd gevraagd tegen welke problemen de deelnemers aanliepen en wat ze deden om het op te lossen. Graag deel ik hier de resultaten van dit onderzoek:

Infographic onderzoeksresultaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.