ZONDER ZENUWEN

Cursus op Instagram

Wil jij minder zenuwen en meer zelfvertrouwen voor optredens en audities?
Dan is deze cursus wat voor jou!

Cursus Zonder Zenuwen: feed voorbeeld

Wat

Leer wat je kunt doen om geen last te hebben van zenuwen op een auditie of concert en met meer zelfvertrouwen te spelen.

Wanneer

n.t.b.

Hoe

De cursus is volledig te volgen op Instagram en bestaat uit: ★ dagelijkse stories met persoonlijke uitleg en oefeningen (ma-vr) ★ dagelijkse posts met praktische tips ★ elke dag Q&A

 

Zonder zenuwen is de online cursus voor zangers, musici en performers die graag muziek willen maken zonder last te hebben van zenuwen. De cursus is overigens ook nuttig voor anderen die vaak voor een groep staan, zoals sprekers. Alle voorbeelden en situaties die besproken worden komen wel uit de muziek.

Door het volgen van deze cursus en het actief meedoen met de oefeningen, zul je beter presteren en meer genieten op het podium. Je hebt minder last van zenuwen en meer zelfvertrouwen.

De inhoud van deze cursus is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek uit de prestatiepsychologie. We gaan dus aan de slag met dingen die écht werken!

0
,-
Investering
0
dagen
Lengte

De cursus duurt 1 week en is volledig te volgen via Instagram. Na jouw aanmelding krijg je toegang tot het privéaccount waarop het cursusmateriaal beschikbaar wordt gesteld.

Maandag t/m vrijdag geef ik elke avond persoonlijk uitleg en oefeningen. De video’s hiervan zijn te bekijken via de stories, daar zijn ze 24 uur beschikbaar. Daarna zullen ze bij de highlights op het profiel geplaatst worden, waar ze nog een maand beschikbaar zijn, zodat jij ze rustig kunt bekijken wanneer jij wilt. Ook beantwoord ik elke dag persoonlijk alle vragen, ook in het weekend.

Na deze cursus…

  • snap je wat er gebeurt wanneer je zenuwachtig wordt
  • weet je wat jij zelf kunt doen om geen last te hebben van zenuwen
  • sta je met meer zelfvertrouwen voor een groep
  • geniet je meer van optredens en audities
  • presteer je beter tijdens optredens en audities

JA, DIT WIL IK!

De cursus wordt gegeven door Patricia Hermans

 

Hoi! Ik ben Patricia, artiestenpsycholoog en prestatiepsycholoog, MSc. Mijn grote passies zijn muziek en anderen helpen het beste uit zichzelf te halen. Daarom heb ik me gespecialiseerd in de begeleiding van zangers, muzikanten en andere performers. Ook ben ik ervaringsdeskundige in het overwinnen van podiumangst.

Een tijdje terug durfde ik niet te zingen wanneer anderen mij zouden kunnen horen. Dit zorgde ervoor dat ik op een punt kwam dat ik geen muziek meer maakte, dat ik er niet meer van kon genieten. Dat terwijl ik het eigenlijk heerlijk vond om te zingen. Door kennis en technieken uit de sport- en prestatiepsychologie toe te passen, heb ik nu geen last meer van zenuwen en geniet ik weer van muziek.

Dit gun ik jou ook: lekker muziek maken, hiervan genieten én op je best zijn als je op het podium staat of een auditie hebt.

Ervaringen:

“Boven verwachting!”

Zangeres

“Mijn zenuwen ben ik na deze training meer de baas. Diverse facetten van podiumangst komen in deze cursus ter sprake. Ik raad de cursus aan!”

Violiste

“Ik heb hele concrete en bruikbare tips gekregen.”

Zanger

“Het geeft mij het prettige gevoel dat ik nu zelf in charge ben en niet meer een slachtoffer van podiumangst. Fijn dat er met deze tools iets aan te doen is.”

Zangeres

“Ik voel me er echt goed door! De effecten merk ik ook buiten de muziek. Presenteren op school gaat me erg goed af, terwijl anderen dan juist veel stress voelen.”

Trompettist

Deze muzikanten hebben eerder een groepstraining of individuele behandeling over zenuwen of podiumangst gevolgd bij Stalen Zenuwen.

Investering

Ik geef je een week lang elke dag uitleg, tips, oefeningen en antwoord op je vragen. Deelname aan deze cursus bedraagt slechts 44,- inclusief btw. Je kunt betalen met iDeal of Bancontact.

FAQ

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus duurt 1 week. Van maandag t/m vrijdag krijg je informatie en oefeningen in de vorm van stories en posts op Instagram. Daarnaast zal ik elke dag vragen beantwoorden en tips geven, óók in het weekend. Zondag sluiten we af; het cursusmateriaal blijft een maand beschikbaar.

Hoe gaat het in z'n werk?

Wil je meedoen? Dan zijn dit de stappen:

  • Meld je aan via dit formulier. Vermeld bij de opmerkingen de naam van jouw instagram account, zodat ik weet dat je je hebt aangemeld en de cursus gaat volgen.
  • Stuur het account @zonderzenuwen op Instagram een volgverzoek.
  • Uiterlijk zaterdag voor de start wordt je volgverzoek geaccepteerd en krijg je toegang tot de cursus.
  • Op maandag gaat de cursus van start en komt er dagelijks cursusmateriaal online. De stories worden in de avond geplaatst, de dagelijkse Q&A’s middags.
  • Het cursusmateriaal blijft tot het einde van de maand beschikbaar.
Hoe kan ik betalen?

Bij het aanmelden kun je direct betalen via iDeal of Bancontact.

Wat is het wel en wat niet?

Voor de duidelijkheid heb ik hier even op een rijtje gezet wat je wel en niet kunt verwachten van deze cursus:

Dit is het wel: Dit is het niet:
Cursus  – Therapie
In een groep  – 1-op-1 behandeling
Speciaal gemaakt voor muzikanten en performers  – Afgestemd op jouw persoonlijke problemen
Je krijgt meer inzicht Aanpassen van gedachtenpatronen
Je krijgt praktische tips die je direct kunt toepassen Trucjes die op korte termijn lijken te helpen, maar die podiumangst op lange termijn verergeren
Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek Fabels
Oefeningen die we samen doen
Oefeningen die je zelf kunt doen
Je leert wat je zelf kunt doen om zonder last van zenuwen en met meer zelfvertrouwen en plezier op concerten en audities te staan.
Wat is de opbouw van de cursus?

Dag 1: Inzicht in jouw situatie

Dag 2: Wat zijn zenuwen?

Dag 3: Wat kun je in de voorbereiding doen?

Dag 4: Wat kun je tijdens een uitvoering doen?

Dag 5: Wat kun je na afloop doen?

Dag 6: Heb je nog vragen?

Dag 7: Overzicht en afsluiting

Zijn er ook andere mogelijkheden om aan mijn zenuwen of podiumangst te werken?

Jazeker! Dagelijks zie ik muzikanten in de praktijkruimte om hieraan te werken in een 1-op-1 situatie. Dit kan in een basistraining van 6 sessies of in een traject op maat. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Twijfel je welke vorm voor jou het meest geschikt is? Neem gerust contact met me op. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de cursus te combineren met 1-op-1 sessies.

Mijn vraag staat er niet bij.

Neem contact met me op via patricia@stalen-zenuwen.nl of 0653609118.

Wat

Leer wat je kunt doen om geen last te hebben van zenuwen op een auditie of concert en met meer zelfvertrouwen te spelen.

Wanneer

n.t.b.

Hoe

De cursus is volledig te volgen op Instagram en bestaat uit: ★ dagelijkse stories met persoonlijke uitleg en oefeningen (ma-vr) ★ dagelijkse posts met praktische tips ★ elke dag Q&A

Voor minder zenuwen en meer zelfvertrouwen!